2013. március 28., csütörtök

Koronacsakra

"A Sahasrara, azaz a koronacsakra eredeti jelentése ezerszeres, ezerszirmú. A rendkívül magas frekvencián mozgó, fejtetőn elhelyezkedő, fehér, arany, vagy ibolyakék rész az univerzális tudat, a földi síkon túli dimenziók területe. A belső fény székhelyeként is ismert koronacsakrát könnyen karbantarthatjuk, ha kellő időt szánunk a kikapcsolódásra, meditációra és elmélyülésre. Alapvetően nyugalmi állapotban van ez a csakra, ám ha aktiválódik és nem az itt érkező üzenetek és impulzusok révén élünk, akkor könnyen egyéb gondok kialakulásához vezethet az egyensúly megbomlása.


 Alzheimer-kór

Az emlékezetvesztéssel járó agysorvasztó betegség valójában a belső gyermek elfojtásának következtében alakul ki az ezoteriával foglalkozó szakemberek szerint.

Parkinson-kór

Az ezoterikusok szerint a megmerevedéshez vezető betegség alapját az adja, hogy ilyenkor teljesen zárva van a koronacsakra, ám a gyökércsakra túlterhelt. A végtagok remegését okozó kór oka napjainkban tudományosan még nem ismert.

Dementia

Elmegyengeség és időskori elbutulás formájában jelentkezik leggyakrabban az agy sorvadásával együttjáró betegség, melynek köszönhetően a beteg teljesen leépül, újra ellátásra szorul. A racionális gondolkodás hiányát és az ítélőképesség elvesztését is okozó betegség állítólag a belső gyermek túlzott háttérbe szorítása miatt alakul ki.

Skizofrénia

A túlzott nyitott koronacsakra egyik jellemző betegsége a skizofrénia, mely során a beteg kifejezetten fogékony a kollektív tudattalan üzeneteire, ez okozhatja nála a mentális zavarokat.

Depresszió

A koronacsakra aktivizálása során felszabaduló energiák és ezek elpazarlása vezethet a depresszió kialakulásához, hisz ilyenkor úgymond az életenergiánkat pazaroljuk. Fontos, hogy valamivel lefoglaljuk magunkat, megtaláljuk a helyünket, így a felszabaduló energiák pozitív lenyomatot képeznek.

Epilepszia

Az agy elektromos zavaraira visszavezethető betegség oka, a korona- és a köldökcsakra túlzott nyitottsága. Az atmoszferikus zavarokra érzékeny betegeket régen kiválasztottaknak tartották, akik a rohamok alatt képesek voltak kapcsolatba lépni a többi világgal."

Forrás: Innét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése