2020. április 14., kedd

Ricottás-spenótos lasagne



Hozzávalók:
egy csomag lasagne tészta
jó adag spenót
egy doboz ricotta
besamel mártás
só, fokhagyma, 
sajt

Csakúgy, mint a húsos lasagne-nál, készítünk egy jó adag besamel mártást, megfőzzük a spenótót egy kis sóval fokhagymával egy kevés vízben, és hozzákeverjük a ricottát.
Rétegezzük egy kis spenótos öntet, tészta, besamel, spenót, tészta besamel, spenót, amíg el nem fogy, a tetejére sajtot reszelünk, és jól összesütjük. A rétegek között lehet sózni, ízlés kérdése. A tésztát előtte nem kell kifőzni, hiszen a besamel mártásból és a spenótból felszív annyi vizet, hogy pont jó lesz. Nálunk nagyon bejött. :)
Aki szereti a rétegek közé szórhat egy kis pirított szalonnát, elrontani nem fogja.

Besamel avagy fehér mártás:
vaj, liszt, fél l tej. só, fehér bors, szerecsendió, esetleg egy kis sajt.

1 megjegyzés:

  1. A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, és ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, tanúskodni fogok a világ és az egyetemi hitel mellett (United. Credit411@gmail .com ) jóváhagyta és átutalta nekem a 2500000 kr összegű kölcsönt . A united.credit411@gmail.com a legjobb hiteltársaság a megbízható, megbízható, 1%-os kamatozású hitelhez. szüksége van ma kölcsönre, mindenféle kölcsönt kínálnak, forduljon hozzájuk még ma sürgős kölcsönért a united.credit411@gmail.com címen (UC credit) nem kér fedezetet. Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés