2013. február 3., vasárnap

Homlokcsakra

"A harmadik szem

Ajna, a homlokcsakra, vagyis a harmadik szem a lélek székhelye, ez vezérli az intuíciót, a koncentrációt, emellett ez a hatodik érzék, a lélek szerve. Ez a csakra felelős az olyan érzésekért, amelyeket hasonlót eddig nem éreztél, ehhez a csakrához kötődnek a nagyszerű ötletek is, sőt a teljes lelki harmónia eléréséhez is ezen a csakrán keresztül vezet az út.

A homlokcsakra a koronacsakrával egyetemben felelős a stressz kezeléséért, hiszen a stressz a fejben kezdődik el, majd onnét terjed szét a testünkben, ha felső két csakrát rendben tartod, akkor sok gond nem érhet. Fontos, hogy kövesd az intíciókat és tudjunk nevetni magunkon, a magunk és csakránk egészsége érdekében.

Fejfájás
gyakran utal arra, hogy az intuíciónknak hátat fordítva, ellentétes irányba haladunk. A migrén arra utal, hogy a másoknak való tetszésért mindent megtennénk, de félünk magunknak tetszeni, és félünk a belső hangunkra hallgatni. 


Melléküreg-problémák
főleg akkor alakul ki, ha nem merünk sírni és félünk kiadni magunkból a bánatunkat.

Látászavarok
a szem betegségei arra utalnak, hogy valamit nem akarunk látni, vagy épp belátni. A zöld hályog azt jelenti, hogy a belső szenvedéstől keménnyé váltál, és olyan konfliktusaid vannak, amelyek végérvényesen megkötöttek benned és képtelen vagy máshogy látni a helyzetet. A kancsalság azt jelenti, hogy az érzések, az intuíciók és az intellektus nem tud összerendeződni benned, pont emiatt nehéz az is, hogy kompromisszumokat köss.

Nátha
van egy probléma az életedben, amit megpróbálsz folyamatosan önmagadon kívül helyezni, ahelyett, hogy megpróbálnád magadban feloldani, emiatt nagy a távolság a probléma és közted, és amíg ez így van, ez nem is fog megoldódni."

Innét az idézet, remélem segít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése