2011. április 4., hétfő

Tavasz=Zöld

Nem tudom feltűnt-e Nektek, de elég sok zöld színű ételt készítek, vajon ennek mi lehet az oka?
Talán a tavasz zsong bennem? Vagy más rejtett okai vannak? :-)
Ha tudjátok a megfejtést, küldjétek el nekem is, ééés cserébe kaptok egy fincsi receptet. Na jó, rádumáltatok, tojásos-spenótos nokedli jön. Hogy mi? Ez is egy zöld kaja, csak nem?!? :-)

Nagyon egyszerű, és nagyszerű. Dióhéjban: elkészítem a nokit, és a tésztájába keverek spenótot. Gondoltátok volna?



Már másodjára került ez az étel az asztalunkra. Először sajtmártással, most pedig tojással, az eredeti leírásban (ahonnét az ötlet származik) paradicsomszósszal és durvára reszelt sajttal készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése