2014. augusztus 8., péntek

Étcsokis marcipánrúd


Házilag is készíthetünk, akár hamis marcipánból is.

Hozzávalók: 
hamis marcipán/ (nem lakáshiteleseknek eredeti marcipán)
1 tábla étcsokoládé
nálam most egy kis habtejszín (csak mert maradt a házi joghurt készítésekor)

A hamis marcipánból rudakat formázunk, nálam most - a maradék felhasználás jegyében - minik születtek. :) A csokit és a tejszínt egy lábosban felolvasztjuk és kevergetjük, hogy szép bársonyos legyen.
Belemártjuk a csokiba és hagyjuk megdermedni. Fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk. Ennyi!



2 megjegyzés:

  1. Én kérnék:))
    Azért cukrászdákba remélem nem kerül be ezen a találó,mégis rémisztő néven:)))

    VálaszTörlés