2019. február 2., szombat

A hercegnős szülinap

"Soha ne feledd, hogy belőled csak egy van. Soha ne feledd, hogy ha nem lenne szükség rád, a te saját egyedülálló mivoltodban a Földön, akkor egyáltalán nem is lennél itt. És azt se feledd soha: nem számít, hogy az élet kihívásai és problémái mennyire elviselhetetlennek tűnnek - egyetlen ember is képes változást hozni a világba. Valójában mindig egyetlen ember miatt történik meg minden igazán fontos változás a világban."


Nagylányom szülinapi buliján, ez a kép várta a vendégeket, jelezve a szülinap tematikáját, és hogy hányadik esztendeje örülünk egymásnak. :)
Minden lila volt - kivéve a szalvéta, az rózsaszín :), mert Szófia hercegnőnek ez a kedvenc színe, lánykámnak, pedig mostanában a kedvenc meséje.

Csak egy kép az előkészületekről: 



Ennyiből kitaláljátok mi készült?
Mutatom: 


Sütinyalóka :)

Nem maradhatott el a girland sem, természetesen az aktuális felirattal: 


Almatorta az egészség jegyében liszt nélkül, barnacukorral, zabpehellyel, mert a kedvenc zenekar most az Alma együttes. :) No persze gyümölcsként sem veti meg :)))


Az ünnepelt, a kishúga, és a unokahúguk is Szófia hercegnős ruhában virított, papírékszerekkel (lehet egy kicsit túltoltam a témát....ááááá nem, most jön még csak a java)


A hercegnős cup cake, ahol Szófia szoknyája halvány lila hab, ezüst dekorcukorral. 

Egy kis popcornt kér valaki?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése