2017. június 27., kedd

cseresznyés zabkása

" A sikerhez vezető lift nem működik. Használja a lépcsőt...egyszerre csak egyet lépve."
Joe Girard

Ismét pépes ételeket készítek. Amíg az almát és a barackot elég volt villával összetörni, a cseresznyéhez kell a botmixer is. Ezért aztán nem csak simán a gyümölcsöt adtam, hanem egy kicsit megbolondítottam.

Hozzávalók: 
2 dl forrásban lévő víz
3 evőkanál zabpehely
1 marék megmosott, kimagozott cseresznye

A forrásban levő vízhez adom a pelyhet és a cseresznyét, pár perc főzés után (mikor már kicsit "nyákos" a zabpehely), leveszem a tűzről és botmixerrel pürésítem, majd kiskanalanként adagolom a pici száját nyitogató kis vércsémnek. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése