2016. augusztus 31., szerda

3 Generáció Nyara"Szeretni valakit olyan, mint beköltözni egy házba - mondta mindig Sonja."
Az elején az ember beleszeret az újba, minden reggel rácsodálkozik, hogy minden az övé, és közben fél is egyszerre, hogy valaki hirtelen beront az ajtón, és közli, hogy súlyos félreértés történt, és igazából nem lakhat az ember ilyen remek körülmények között. De ahogy telnek az évek, megkopik a homlokzat, itt-ott megrepedezik a fa, és az ember elkezdi nem azért szeretni a házat, mert olyan tökéletes, hanem éppen azért a sok apróságért, amik miatt nem az. Megismeri az épület minden zegét-zugát. Megtanulta, hogyan lehet elkerülni, hogy a kulcs beragadjon a zárba, ha hideg van. Melyik parketta hajlik meg kissé, ha az ember ránehezedik, és pontosan hogyan kell kinyitni a szekrényajtót, hogy ne nyikorogjon. Ezek azok, ez a sok apró titok, amitől a ház az ember otthona lesz. "

Fredrik Backman: Az ember, akit Ovénak hívnak

Egyszer egy mami varrt egy-két pólót...
Egyszer egy anya hímzett pár cuki mintát...
Egyszer egy csöpp lány belenőtt a ruhákba és hordani kezdte...

Még korábban mutattam egy csöpp hímzést, aminek még nem volt kitalálva a rendeltetése. Persze egyszer minden a helyére kerül. :)


Aztán idén tavasszal megtetszett ez a kis cserepes virágokból álló mini hímzés. Ilyesmit találtam karácsonyit is, csak férjen bele az időmbe... :D


Divat 2016 Nyár!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése