2016. január 27., szerda

Készülök...


(ez egy tálca, aminek a belseje táblafestékkel van lefestve, a hűtő oldalára van felakasztva + hátul megtámasztva egy kis mágnessel - így mindig az éppen aktuális ünnep szerint dekorálható)

Fogalmam sincs miért csinálom ezt. Senkit nem fog érdekelni a dekoráció a szülinapi ünnepségen. (Az én kicsi gyönyörűségem hétvégén lesz 2 éves.) Megnézik, szép, szép, no, de mi a kaja? :)
Ilyen az én családom, így szeretem őket, én vagyok csak a kakukktojás.
A párom azt mondta múltkor, ha bejelentenék hivatalosan, hogy holnap itt a világvége, de TÉNYLEG, mindenki más szabaduló, menekülő utakat keresne, ám én még hímeznék egy welcome világvége feliratot, hogy mégis stílusosan távozzunk... :)))
Mindegy, teszem a dolgom, mert így érzem jónak. Hogy mik lesznek ezek nem árulhatom el, persze rá lehet ám jönni, ha valaki gondolkodik egy cseppet. :) Majd remélem lesz időm a függöny felhúzása után, és a kaja-süti-torta kombó pusztítása előtt képeket készíteni,




Anya használja a lánya rajztábláját: 




5 megjegyzés:

  1. a világban azért van még némi rend, mert vannak ilyen emberek (wellcom word end :)) ) :)

    VálaszTörlés
  2. Ismerős a helyzet, de ez így van jól:). Biztos vagyok benne, hogy ha más nem is, de a picur emlékezni fog a dekorációra még évek múltán is /saját tapasztalat:)/. Egyébként ha pedig nem tennél ki magadért, tutira megkérdeznék a családtagok, hogy mi történt...?:D Nagyon boldog szülinapot és jó egészséget Nektek!

    VálaszTörlés
  3. köszönöm, talán egy kicsit túllihegtem ezt, sosem eszik olyan forrón a kását, mint ahogy az ember elsőre elképzeli. :)

    VálaszTörlés